Schiedel ABSOLUT

Schiedel ABSOLUT


 

[Za ceno nas kontaktirajte]

ABSOLUT
1 izdelek (i)

Schiedel ABSOLUT - univerzalni dimniški sistem

Najmodernejša tehnologija za najsodobnejšo ogrevalno tehniko!

- odporen na vžig saj

- neobčutljiv na vlago

- kislinsko obstojen

- primeren za vse vrste goriv

- primeren za kondenzacijske

grelnike

- 30 let garancije

Schiedel ABSOLUT je prvi dimniški sistem primeren za vgradnjo v NIZKOENERGIJSKE in PASIVNE zgradbe!

Schiedel Absolut v pasivni gradnji:

1. Termo ločilni element:

preprečuje nastanek toplotnega mostu v prehodu dimnika skozi strešno konstrukcijo.

Termo ločilni element smo poimenovali dimniški plašč, v katerega je integriran toplotno izolacijski element iz penjenega stekla, ki preprečuje prevod toplote med delom dimnika nad streho in dimnikom v bivalnem delu stavbe. Na ta način je preprečen nastanek toplotnega mostu na prehodu dimnika skozi strešno konstrukcijo oz. skozi izolacijski ovoj stavbe.

2. Termo jašek:

zagotavlja dovod zraka za zgorevanje po toplotno izoliranjem jašku do kurišč, ki delujejo neodvisno od zraka v prostoru.

Toplotno izoliran jašek omejuje ohlajanje zunanje stene dimnika in nastanek toplotnega mostu pri uporabi jaška za dovod zgorevalnega zraka.

3. Termo podstavek:

preprečuje nastanek toplotnega mostu med temeljno ploščo in peto dimnika.

Za ceno nam pošljite povpraševanje s podatki o višini in premeru dimnika in ostalih posebnostih kot je npr. tip hiše (pasivna, nizko energijska, lesena, ipd). Prvo prejemete od nas informativno ponudbo glede na podatke, ki nam jih posredujete, po ogledu pa končno ponudbo. Pred izvedbo dimnika je obvezen ogled. Za več informacij nam pošljite povpraševanje.

Schiedel

Kot potrditev, da se vnos podatkov v ta obrazec ne izvaja avtomatično, vnesite znake, ki jih vidite na sliki spodaj. Vse črke so prikazane v TISKANI obliki.