SCHIEDEL UNI PLUS

SCHIEDEL UNI PLUS


 

[Za ceno nas kontaktirajte]

UNIPLUS
1 izdelek (i)

SCHIEDEL UNI PLUS

UNI*** cev

je izdelana iz visokokakovostne, ognjevarne tehnične keramike. Njene lastnosti ustrezajo visokim zahtevam v sodobni dimniški tehniki. Notranja cev se odlikuje po visoki temperaturni obstojnosti in neobčutljivosti na temperaturne spremembe. Odporna je na kisle kondenzate, hkrati pa vodoneprepustna in stabilna.

Toplotna izolacija

Izolacijska plošča v celoti obdaja notranjo cev in zagotavlja toplotno izolacijske lastnosti dimnika v skladu z razredom I toplotne upornosti. Oblika in dimenzije izolacijskih plošč so prilagojene notranji geometriji dimniških plaščev. Zaradi posebne klinasto profilirane oblike se izolacijske plošče natančno prilegajo okroglemu preseku notranje cevi in plašča. Naloga prezračevanja toplotne izolacije.

Plašč

Izdelan je iz lahkega betona. Kanali v vogalih omogočajo prezračevanje izolacijskega sloja po zunanji strani. Hkrati pa se izvaja varno centriranje stolpa notranje cevi in izolacijske plasti. Nizka specifična gostota materiala omogoča enostavno rokovanje. Tudi montaža poteka brez vsakršnih težav. V vogalih plaščev so izdelani tudi armaturni kanali premera 32 mm, ki omogočajo dodatno statično ojačanje dimnika.

Za ceno nam pošljite povpraševanje s podatki o višini in premeru dimnika in ostalih posebnostih kot je npr. tip hiše (pasivna, nizko energijska, lesena, ipd). Prvo prejemete od nas informativno ponudbo glede na podatke, ki nam jih posredujete, po ogledu pa končno ponudbo. Pred izvedbo dimnika je obvezen ogled. Za več informacij nam pošljite povpraševanje.

Schiedel

Kot potrditev, da se vnos podatkov v ta obrazec ne izvaja avtomatično, vnesite znake, ki jih vidite na sliki spodaj. Vse črke so prikazane v TISKANI obliki.